Morfars middagar

Jag är för fruktkaka, främst av nostalgiska skäl eftersom en typ oätlig romindränkt fruktkaka var den stående avslutningen på middagarna hemma hos AM:s och min morfar. Vår morfar var en helt grym matlagare. Till förrätt serverades det alltid antingen kalvbräss eller räkcocktail och till huvudrätt blev det hare eller antilop. Ja, antilop som på savannen. Nu hade morfar visserligen jagat en hel del på savannen i sina dar, men antilopfilén köpte han på Gunnars livs på Avenyn.

Så, det var lite nostalgi det. Det kan man väl unna sig inför ett decennieskifte men sen får det vara bra, ja?

Annonser

One response to “Morfars middagar

  1. Kalvbräss. Det är jag för. Löjligt gott! Varför får man aldrig det längre?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s